Rólunk

Posted by in Tudásbázis on 2022-10-10 Comments off

Cégünket 2014-ben alapítottuk Budapesten. SMD és furatszerelt alkatrészek beültetésével és beszerzésével, illetve nyomtatott áramköri lemezek kereskedelmével foglalkozunk. Kapacitásunkat tekintve vállaljuk akár százezres nagyságrendű alkatrészmennyiség beültetését, de prototípusok beültetése is rendszeresen részét képezik megrendeléseinknek.

Ügyfeleink főként az olyan cégek, akik saját termékeket gyártanak, vagy bérmunkában fejlesztenek más cégeknek. Évente több ezer különböző NYÁK gyártását és beültetését rendelik meg nálunk, és egyszerre kb. 100-200 különböző típus gyártása van folyamatban.

Cégünk ISO9001-es tanúsítvánnyal rendelkezik az alkatrészek nyomtatott áramkörökbe történő beültetése terén. Az ISO9001 rendszer működtetését azért tartjuk fontosnak, hogy a munkafolyamataink során minden fontos lépést dokumentáljunk és vissza tudjunk ellenőrizni, szükség esetén azokon javítani és változtatni. Egy átlagos beültetési munka során nagy mennyiségű adat és fotódokumentáció képződik az előkészítés és gépi ellenőrzés során, amelyet 1 évig őrzünk meg.

A minőségirányítási rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseket szívesen fogadjuk, ügyfeleink részére akár személyesen be is mutatjuk a folyamatainkat telephelyünkön.

A nyomtatott áramkör Gerber fájljait a megrendelés után előkészítjük a gyártáshoz, melyet egy multinacionális gyártópartnerünk gyárt le, így a homogén minőséget folyamatosan garantálni tudjuk. A kész NYÁK-ok SMD és furatszerelt alkatrész beültetését telephelyünkön végezzük, beleértve a beültetéshez szükséges stencil lézervágását is. Az alkatrészek beültetésén túl vállaljuk kábelek készre szerelését.

Mindemellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a kisvállalatok mellett olyan cégek is minket választanak és elégedettek velünk, mint:

Tekintse meg értékeléseinket a Google-ön és Facebook-on!